20161207_211103

De ser ju så enkla ut, raka skenor, en rund hamrad ring och så en sten mitt i, ploff. Får jag presentera mina sist producerade Saturnusringar. Det var nog en tre fyra år sen jag gjorde nån. Och nu efter att ha tillverkat dessa så minns jag ju varför… Ibland önskar jag att det fanns en knapp att trycka på, nån slags magisk maskin som bara hostade upp sig lite och spottade ut det man knappat in… färdigt! Nu ska jag inte vara den som är den. Timmar av sågande, filande, lödande, smärglande, hamrande, bockande, stiftande, pillande, slipande, trumlande, glänsande, tvättande ger ju resultat… snygga ENKLA Saturnusringar. Jag bär en själv varje dag, och trots den stora stenkulan på nästan 1.5 cm i diameter så märks den knappt men saknas mycket när jag glömmer ta på den. Jag är väldigt nöjd med min ring och design … jag gör nog några nya… om en fyra fem år sisådär. Kram på dej!