Köp, leverans, retur och GDPR

VARMT TACK för att du är intresserad av att köpa en vara ifrån Helena Palmgren Collection. Varje smycke är unikt och säljs ett och ett. Betalning sker med kort. Det är exakt det smycke du ser på bilden som kommer att skickas till dej. När ett unikt smycke är köpt och betalningen inkommit kommer varan att packas väl och sedan skickas till den adress du angivit vid köpet.

Du betalar inget för frakten, och om du beställer för över 500 kronor sker frakten försäkrat och kontrollerat via Post Nords rekommenderade brev. Du kommer då att få ett mail med försändelse numret så att du kan gå in och följa varan via Post Nord. Eftersom alla smycken som finns i shoppen är tillverkade och färdiga för leverans så skickas paketet nästkommande vardag. Rekommenderade brev och paket levereras senast 2 vardagar efter att de skickats.

Du har 14 dagars returrätt på din köpta vara. Om du önskar returnera din vara, så skall den returneras oanvänd i originalförpackningen, och om värdet överstiger 500 kronor med rekommenderat brev via PostNord. Frakten vid retur står köparen för. Maila det rekommenderade numret till info@helenapalmgren.se. När varan returnerats i oanvänt skick får du ett mail om att varan mottagits och därefter sker återbetalningen till dej via ditt kort.

Helena Palmgren följer alla regler kring GDPR.

 

 

info@helenapalmgren.se
+46(0)70-880 29 06